Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Betonbestrating

Betonbestrating is al jaren erg populair, dit komt mede door de aantrekkelijke prijs. Er is in de betonbestrating een groot aanbod van verschillende kleuren en formaten. Hieronder geven we een overzicht van de soorten die in ons assortiment te vinden zijn.  

Voordelen betonbestrating

Zoals al genoemd is één van de voordelen van betonbestrating de prijs. Betonbestrating is voordelig te produceren en ook voor u makkelijk te verwerken. Beton kan op een éénvoudige manier in iedere kleur geproduceerd en geleverd worden.

Onderhoud betonbestrating

Het onderhoud van uw bestrating is een belangrijk punt. Veel mensen gebruiken de hoge drukspuit als er een groene aanslag op de betonbestrating zichtbaar is. Doe dit nooit!!! Iedere keer als u op deze manier uw bestrating reinigt zal het straatwerk verruwen en daardoor meer vocht vasthouden, waardoor de groene aanslag steeds sneller terug zal komen. Er zijn tegenwoordig biologisch verantwoorde middelen te koop om op een simpele manier de groene aanslag te verwijderen. U kunt voor meer informatie altijd even contact opnemen.

Duurzaamheid betonbestrating

Als u uw betonbestrating op de goede manier onderhoudt, zult u er jarenlang plezier van hebben. Wel zal in de loop van de jaren de kleur iets vervagen. Beton wordt gekleurd met een kleurstof die door blootstelling aan de weersinvloeden wat van zijn kleur in zal leveren.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.