Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Bestratingsweb

Op zoek naar bestrating op het mooie bestratingsweb? Lees dan eerst het onderstaande. Wij zien onze site puur voor de eerste kennismaking met onze klanten. De volgende stap is dan vaak dat de klant een bezoekje brengt aan ons mooie en overzichtelijke showterrein. Hier kunnen we u in alle rust de vele mogelijkheden laten zien en ook een stukje uitleg geven bij wat u gaat en kunt kopen. Op het ruime aanbod op het bestratingsweb is dit erg moeilijk. Een kleur en structuur is niet te kopen vanaf een plaatje of foto. U gaat een aankoop doen voor vele jaren, steek hier dus wat tijd in, u wilt toch geen teleurstelling?

Aanbod op het uitgebreide bestratingsweb

Op internet worden natuurlijk vele soorten en merkten aangeboden. Wij zeggen altijd het bestratingsweb is fijn voor de eerste orienatatie maar uitzoeken doet u natuurlijk bij de dealer. In dit geval weet u wat u koopt en wat de juiste structuur van de stenen is en wat de kleur in de werkelijkheid doet. Wij nodigen u dan ook van harte uit om na de oriëntatie op bestratingsweb ons met een bezoekje te vereren. Laat dan ook altijd even een geheel vrijblijvende offerte maken voor de door u uitgezochte materialen.

Een steen gezien op het bestratingsweb en dan?

Heeft u een steen gezien op het uitgebreide bestratingsweb en u bent niet in de gelegenheid om ons te bezoeken? Neem dan even geheel vrijblijvend contract op om naar de eigenschappen van deze steen te informeren. Wij zullen u altijd voorzien van een goed en eerlijk advies. We helpen u graag verder om van uw tuin de "DROOMTUIN" te kunnen maken.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.