Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Bestratingsmarkt

Bent u benieuwd hoe de bestratingsmarkt er op dit moment uitziet? Kom naar The Stone Discounter in Nunspeet en laat u voorlichten wat op dit moment de bestratingsmarkt te bieden heeft. Wij hebben een compleet assortiment van alle voorkomende soorten bestrating. Ons assortiment is zo opgebouwd dat er voor ieder budget een passende bestrating te vinden is. 

Mogelijkheden op de bestratingsmarkt

Zoals al gemeld hebben we een mooi, ruim en ook compleet assortiment. Ook qua gebruikte materialen en bewerkingen is de keuze enorm. We kunnen u het volgende dan ook scherp aanbieden:

  • Betonbestrating
  • Betonbestrating met slijtlaag
  • Bestrating met een kleur en slijtvaste deklaag
  • Gebakken bestrating
  • Keramische tuintegels
  • Opsluitbanden
  • Stapelblokken, palissades enz.
  • Tuinverlichting
  • Kunstgras
  • enz. enz.

Zoals u kunt zien leveren we alle voorkomende soorten bestrating. We nodigen u dan ook uit om e.a.a. te komen bekijken op ons ruime en overzichtelijke showterrein. Wij raden het af om online uw bestrating te kopen. De bestratingsmarkt is de laatste jaren zo veranderd dat het verstandig is om de vele mogelijkheden in het echt te komen bekijken.

Een keuze gemaakt in de bestratingsmarkt en dan?

Als u een keuze heeft kunnen maken in de enorme bestratingsmarkt dan zitten we alleen nog met het transport. Deze zorg kunnen we u uit handen geven. In de regio zullen we dit met eigen vervoer verzorgen, daarbuiten kunnen we het vervoer door de fabriek laten verzorgen. U ziet het, als u de keuze gemaakt heeft op de bestratingsmarkt dan zorgen wij voor de rest.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.