Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Bestrating Uddel

U hebt een mooie tuin maar u wilt die tuin een mooie bestrating geven. Dat kan bij ons heel goed. Wij willen u graag helpen om uw tuin op zijn mooist te krijgen. Het is zoals onze slogan het zegt: 'Voor elk budget een passende steen'. Ook voor bestrating Uddel en omgeving.

Uw keuze voor bestrating Uddel

Wij willen u graag helpen bij uw keuze voor de perfecte steen die bij uw tuin past. Bij ons hebt u een ruime keuze uit veschillende soorten, maten en kleuren. Denk bijvoorbeeld aan de gebakken klinkers of aan de keramische tegels. Of de betontegels die u bij ons in het wildverband kan kopen. Wilt u van uw tuin kunnen genieten maar het moet ook niet te veel onderhoud kosten? Ook dat is mogelijk bij ons. Natuurlijk is het lastig om zelf te kiezen wat u mooi vindt en wat bij u past. Kom daarom gerust bij ons langs om u te laten informeren.

Aanleg van bestrating Uddel

Als u de gewenste steen heeft uitegekozen, moeten de stenen nog gelegd worden. Dat kan u natuurlijk zelf doen. waar u ook voor kan kiezen is om het te laten doen. In de omgeving van Uddel zijn verschillende hoveniers die in samenwerking met ons voor de bestrating Uddel kunnen zorgen. Zij helpen u dus graag met het leggen van uw bestrating.

Vragen bestrating Uddel

Hebt u nog altijd vragen rond bestrating Uddel? Geen probleem! Als u de tijd hebt kan u gerust even langs komen om met ons een rondje door het showterein te lopen.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.