Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Bestrating tuin

Bestrating tuin? Het aanbod is enorm, zoekt u een mooie klinker, een tegel of een natuursteen soort? Kom naar The Stone Discounter in Nunspeet, wij bieden het mooieste assortiment bestrating tuin. Ook zullen we u altijd helpen met een goed en eerlijk advies om uw keuze makkelijker te maken.

Welk soort bestrating tuin?

Zoals gemeld is het aanbod in bestrating tuin erg groot. Ook de prijzen lopen ver uiteen. Wij zijn er ons van bewust dat het kopen hiervan voor u geen dagelijkse bezigheid is en zullen u daarom ook op een duidelijke manier uitleggen wat het verschil in de vele soorten bestrating tuin is. Waarom een betonklinker of juist een gebakken klinker? Waarom een betontegel die door en door van beton gemaakt is of juist een bestrating die voorzien is van een verfijnde deklaag? We zullen al uw vragen over bestrating tuin beantwoorden.

Het kopen van bestrating tuin en dan?

Heeft u een keuze kunnen maken in bestrating tuin? Wij bezorgen in de regio met eigen vervoer, daarbuiten zullen wij uw bestrating tuin rechtstreeks door de fabriek af laten leveren. Het enige wat dan van belang is is dat er een stenentrailer bij u in de straat kan komen. Kom langs, het is altijd de moeite waard om een bezoekje aan ons overzichtelijke showterrein te brengen. De koffie staat altijd klaar!!

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.