Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Bestrating tips

Bestrating tips? Er zijn op het gebied van bestrating vele mogelijkheden. Er wordt bestrating gemaakt van diversen grondstoffen, het product wat hiervan gemaakt wordt heeft diversen eigenschappen. We zullen u proberen duidelijk te maken welke verschillen er zijn.

Bestrating tips betonbestrating

Betonbestrating is er in veel merken en uitvoeringen. We kennen de bestrating die door en door van beton gemaakt is. Het nadeel hiervan is dat er aan het oppervlakte al snel kiezels zichtbaar worden. Als we een klasse hoger gaan dan zien we betonbestrating met een fijne slijtlaag van beton. Hier zult u niet zomaar de kiezels tegenkomen. De belangrijkste bestrating tips betonbestrating hebben te maken met het onderhoudt. Maak uw betonbestrating nooit schoon met een hoge drukspuit, u maakt uw stenen ruwer, dit zorgt voor een hogere vochtopname en hierdoor zal de groene aanslag sneller terugkomen. Er zijn voldoende middelen op de markt om de groene aanslag te bestreiden.

Bestrating tips kleurvaste en slijtvaste bestrating

In dit segment zijn vele kleuren maten en uitvoeringen te koop. Het mooie is dat deze bestrating voorzien is van een deklaag gemaakt van kleurechte mineralen. Dit zorgt ervoor dat deze steen in tegenstelling tot de bekende betonbestrating zijn kleur ook na jaren nog zal houden. Wilt u bestrating tips? Kom langs en laat u voorlichten over de vele mogelijkheden die er op dit gebied zijn. We helpen u graag met een goed en eerlijk advies.

Bestrating tips?

Koop uw bestrating nooit online. Op een foto of een plaatje is het moeilijk om de kleur te bepalen maar wat nog belangrijker is: Hoe is de structuur van een steen!! Kom dus altijd even langs om teleurstellingen te voorkomen.