Producten
Wist u dat?
Win een GRATIS tuin 2018

De winnaar van de actie 'Win een gratis tuin 2018' is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Houd de facebookpagina en de website van deze actie in de gaten voor de vorderingen!

 

 

 

Bestrating oprit

Het is belangrijk dat we van te voren kijken hoe u de bestrating oprit gebruikt. Heeft u een normale personenauto of een zware bestelauto of komen er zelfs vrachtauto's. Het is belangrijk dat u de bestrating oprit aanpast op het gebruik ervan.

Dikte bestrating oprit

Ook de dikte van de bestrating oprit hangt af van het gebruik. Hoe groter de belasting hoe dikker de steen moet zijn. Wij adviseren voor normaal gebruik een dikte van minimaal 6 cm. Voor hoge belasting is het belangrijk dat we een dikte gebruiken van minimaal 8 cm.

Formaat stenen bestrating oprit

Voor een oprit waar alleen normale auto's komen is de maximale maat van de stenen/tegels 60x60 cm. Als er een grotere tegel gebruikt wordt is de kans op breuk groot. Verder kunnen alle stenen die onder deze maat zitten goed gebruikt worden.

Kleuren bestrating oprit

Klinkers en tegels zijn er in veel verschillen kleuren te koop. Ook de verschillende bewerkingen wijken veel van elkaar af. Wij adviseren u dan ook om altijd even langs te komen en samen de vele mogelijkheden die er zijn langs te gaan zodat als de klus geklaard is u ook optimaal kunt genieten van uw bestrating oprit.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.