Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Bestrating online

Bestrating online is te bekijken op onze website. U kunt altijd een offerte aanvraag doen via onze site. Wij adviseren echter wel om uw keuze eerst gezien te hebben en deze niet via een foto te bestellen. Het blijft moeilijk om via een foto de werkelijke kleur te laten zien. Deze kan dus afwijken.

Prijzen bestrating online

Wij hebben op onze website de adviesverkoop prijzen vermeldt. Besteld u uw bestrating online? vraag altijd geheel vrijblijvend een offerte op. Wij kunnen tegen scherpe prijzen door heel Nederland leveren. Ons assortiment is zo samengesteld dat we voor ieder budget een passende steen hebben.

Kleuren bestrating online

Zoals we al vermeld hebben kan het zijn dat de kleuren op de foto afwijken van de werkelijkheid. Wij adviseren dan ook altijd om te komen bekijken voor dat u bestrating online besteld. Het zal voor u geen dagelijkse bezigheid zijn dus voorkom teleurstellingen.

Kwaliteit bestrating online

Oriëntatie is erg belangrijk voordat u tot de aankoop van bestrating overgaat. Ook in de lagere prijsklasse koopt u veel verschillende kwaliteiten sierbestrating. Een door en door gemaakte betonsteen wordt vaak na een paar jaar grover van structuur en zal daardoor veel meer vuil aanhechten en eerder groen worden. In deze prijsklasse hebben we ook soorten met een fijnere slijtlaag die zorgt voor een langere levensduur. Vaak zit hier maar een paar euro verschil in maar zorgt het wel voor vele jaren meer plezier van uw bestrating.

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.