Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Bestrating MBI

We hebben in ons landje verschillende fabrieken die (sier)bestrating produceren. U zult dan vragen waarom bestrating MBI?? Wij hebben een bewuste keuze gemaakt voor bestrating MBI. Als we kijken naar de prijs/kwaliteitsverhouding zitten we met bestrating MBI erg goed. Wat ook altijd erg belangrijk is is de service en garantie die we bij bestrating MBI kunnen geven en waarvan we ook uit ervaring weten dat deze erg goed is. Bestrating MBI is dan ook een aanrader, in ieder segment hebben ze een passende steen. 

Leveren bestrating MBI

Heeft u de keuze gemaakt voor bestrating MBI? Vraag dan altijd even een vrijblijvende offerte bij ons aan. Wij leveren de bestrating MBI tegen zeer scherpe prijzen!! Ook het vervoer van uw bestrating MBI is geen probleem, wij kunnen uw bestelling netjes bij u thuis af laten leveren. Ook als u verschillende soorten bestrating nodig heeft is het altijd de moeite om even bij ons te komen kijken. Op ons ruime en overzichtelijke showterrein vindt u alles wat u nodig heeft op het gebied van bestrating MBI.

Waarom bestrating MBI

Zoals al gemeld heeft de bestrating MBI in ieder segment een passende steen. Garanties en service zult u bij geen andere fabriek op dit niveau vinden. Leveringen kunnen rechtstreeks door de fabriek gedaan worden. Het aanschaffen van bestrating MBI is dus op alle fronten een echte aanrader!!

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.