Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Bestrating kopen

Bestrating kopen kan op veel plaatsen. Wat u echter niet mag vergeten is dat bestrating kopen voor u niet iets is wat regelmatig voorkomt en het is dus van groot belang dat u zich goed laat informeren welke steensoort het beste bij u past.

Veel keuze in bestrating kopen

Wij hebben een ruime sortering bestrating en hebben ons assortiment zo samengesteld dat er voor ieder budget een passende steen te vinden is. Zoekt u een:

  • Gebakken klinker
  • Betonsteen
  • Kleurvaste bestrating
  • Slijtvaste bestrating
  • Natuursteen
  • Keramische tegels

Kom voor een goed en vrijblijvend advies bij ons langs. We zullen dan langs de verschillende mogelijkheden lopen om u te helpen een juiste keuze te maken

Grote prijsverschillen in bestrating kopen

Bestrating kopen kan in veel verschillende prijsklassen. Deze prijsverschillen zijn er niet voor niets. Zoekt u een goedkope steen? Of gaat u voor een kleurvaste en duurzame tegel? Wij hebben ze!! Kom langs en overtuig uzelf.

Transport na het bestrating kopen

Wij kunnen het transport voor u regelen door heel Nederland. Vraag altijd geheel vrijblijvend een offerte aan en kijk hoeveel voordeel er voor u te halen is. Door onze lage bedrijfskosten kunnen wij leveren tegen zeer scherpe prijzen.

 

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.