Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Bestrating Ermelo

Op zoek naar bestrating Ermelo? Kom naar The Stone Discounter in Nunspeet. Het voordeligste adres voor al uw (sier)bestrating. Ons assortiment is zo samengesteld dat er voor ieder budget een passende steen te vinden is zonder hierbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. Het is zeker de moeite waard om ons een bezoekje te brengen als u op zoek bent naar bestrating Ermelo.

Voordelen bestrating Ermelo

Het grote voordeel om voor al uw bestrating Ermelo naar The Stone Discounter te komen is dat we u altijd met een goed en eerlijk advies zullen helpen. Ons showterrein is erg overzichtelijk maar u heeft toch een enorme keuze. We hebben gezorgd voor een opbouw wat betreft de prijs en kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat we al heel snel bij de steen van uw wensen uit zullen komen. Bestrating Ermelo koopt u dus natuurlijk ook bij The Stone Discounter.

Transport van uw bestrating Ermelo

Heeft u bij een bezoekje aan ons uw bestrating Ermelo gevonden? Wij kunnen natuurlijk ook het transport voor u verzorgen. Een vierkante meter bestrating weegt al snel zo'n 120-130 kilo. Voor de meeste mensen is dit natuurlijk niet zelf te vervoeren. Wij hebben de mogelijkheid om uw bestelling bestrating Ermelo zelf te komen brengen of het transport door de fabrieken zelf te laten regelen. Kom dus voor al uw bestrating Ermelo naar The Stone Discounter in Nunspeet!!

 

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.