Producten
Wist u dat?
Win een GRATIS tuin 2018

De winnaar van de actie 'Win een gratis tuin 2018' is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Houd de facebookpagina en de website van deze actie in de gaten voor de vorderingen!

 

 

 

Bestrating Doornspijk

Voor bestrating Doornspijk komt u natuurlijk ook naar The Stone Discounter in Nunspeet, wij zitten op 5 minuten van Doornspijk en hebben het ruimste en meest overzichtlijk showterrein van de hele regio. Of u op zoek bent naar een voordelige betonsteen of juist een luxe keramische bestrating? Wij helpen u graag verder.

Assortiment bestrating Doornspijk

We hebben ons assortiment zo opgebouwd dat er voor ieder budget een passende bestrating te vinden is. Voor alle sooren bestrating Doornspijk bent u dus bij ons op het goede adres. We kijken graag samen met u welke bestrating Doornspijk het beste aansluit bij uw wensen. Zoekt u een kleurvaste bestrating of een onderhoudsarme bestrating? We hebben ze voor u! Kom langs voor een geheel vrijblijvende offerte.

Transport bestrating Doornspijk

Heeft u een keuze kunnen maken? Als dit niet is willen we u nogmaals vragen om ons showterrein te bezoeken. Is het wel gelukt dan kunnen wij ervoor zorgen dat uw bestelling netjes bij u thuis afgeleverd wordt. We werken samen met een paar transportbedrijven uit de regio. Vaak is het gewicht van uw bestrating zo hoog dat het zelf vervoeren onmogelijk is. 

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.