Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Bestrating bestellen

Bestrating bestellen kan op verschillende manieren. Op dit moment zijn er veel webshops die een ruime keuze in bestrating aanbieden. Wij adviseren echter om dit vooral niet te doen omdat een plaatje altijd afwijkt van de werkelijkheid. Ook is de kwaliteit vanaf een plaatje niet te controleren.

Voorkom teleurstellingen bij het bestrating bestellen

Bestrating wordt aangeschaft om er vele jaren plezier van te hebben dus is het belangrijk dat we een klinker of tegel zoeken die aansluit op uw wensen. Bestrating bestellen is iets wat de meeste mensen 2 tot 3 keer in hun leven doen. Wij adviseren u graag op een eerlijke wijze en kunnen altijd rekening houden met het budget wat u er voor heeft.

Bestrating bestellen via onze website

Het is natuurlijk wel mogelijk als u een bestrating gevonden heeft om deze via onze site te bestellen of hiervoor een offerte aan te vragen. Wij zullen u altijd een scherpe prijs geven maar adviseren om toch even een bezoekje aan ons showterrein te brengen. Wij kunnen u dan een beter beeld geven van de vele mogelijkheden die er zijn.

Bestrating bestellen en dan?

Als u een keuze heeft kunnen maken kunnen wij er voor zorgen dat de materialen netjes bij u thuis afgeleverd worden. In de meeste gevallen is het onmogelijk om het vervoer met eigen auto te doen. Om een idee te geven van de gewichten moet u rekenen dat 1 m2 bestrating ca. 130 kg weegt.

Bestrating bestellen doet u bij The Stone Discounter!!!

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.