Producten
Wist u dat?
Win een GRATIS tuin 2018

De winnaar van de actie 'Win een gratis tuin 2018' is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Houd de facebookpagina en de website van deze actie in de gaten voor de vorderingen!

 

 

 

Bestrating bestellen

Bestrating bestellen kan op verschillende manieren. Op dit moment zijn er veel webshops die een ruime keuze in bestrating aanbieden. Wij adviseren echter om dit vooral niet te doen omdat een plaatje altijd afwijkt van de werkelijkheid. Ook is de kwaliteit vanaf een plaatje niet te controleren.

Voorkom teleurstellingen bij het bestrating bestellen

Bestrating wordt aangeschaft om er vele jaren plezier van te hebben dus is het belangrijk dat we een klinker of tegel zoeken die aansluit op uw wensen. Bestrating bestellen is iets wat de meeste mensen 2 tot 3 keer in hun leven doen. Wij adviseren u graag op een eerlijke wijze en kunnen altijd rekening houden met het budget wat u er voor heeft.

Bestrating bestellen via onze website

Het is natuurlijk wel mogelijk als u een bestrating gevonden heeft om deze via onze site te bestellen of hiervoor een offerte aan te vragen. Wij zullen u altijd een scherpe prijs geven maar adviseren om toch even een bezoekje aan ons showterrein te brengen. Wij kunnen u dan een beter beeld geven van de vele mogelijkheden die er zijn.

Bestrating bestellen en dan?

Als u een keuze heeft kunnen maken kunnen wij er voor zorgen dat de materialen netjes bij u thuis afgeleverd worden. In de meeste gevallen is het onmogelijk om het vervoer met eigen auto te doen. Om een idee te geven van de gewichten moet u rekenen dat 1 m2 bestrating ca. 130 kg weegt.

Bestrating bestellen doet u bij The Stone Discounter!!!

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.