Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Bestrating Almere

Op zoek naar bestrating Almere? Kom naar The Stone Discounter in Nunspeet. Wij hebben een mooi, ruim en overzichtelijk showterrein waar voor ieder budget een passende bestrating Almere te vinden is. Wij zullen u altijd een goed en eerlijk advies geven over welke bestrating het best aansluit bij uw wensen. Onze markt heeft de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling meegemaakt. Of u op zoek bent naar een voordelige betonbestrating, een mooie kleurechte deklaagsteen, een gebakken klinker of misschien wel een keramische tuintegel? Wij hebben ze voor u. Het is zeker de moeite waard om voor uw bestrating Almere even naar Nunspeet te rijden en u voor te laten lichten over de vele mogelijkheden die wij u bieden. De koffie staat altijd klaar!

Prijzen sierbestrating Almere

Als we het hebben over de prijzen hebben wij het volgende beleid. Wij zullen niet altijd de goedkoopste zijn want de kwaliteit moet 100 % zijn. Het is dus belangrijk dat u geen appels met peren gaat vergelijken. Zeker niet met een product waar u toch jarenlang plezier van wilt hebben. Gaat u een vergelijk maken bij sierbestrating Almere met een zelfde merk en type steen dan zullen wij altijd zeer scherp zijn. U zult uw ritje Nunspeet dus altijd terug verdienen.

Transport van uw bestrating Almere

Het transport van uw bestrating Almere is het laatste puntje waar u tegenaan zult lopen. Ook dit kunnen we u uit handen nemen. Heeft u een mooie steen bij ons gevonden? Wij kunnen deze tegen een scherpe prijs bij u thuis afleveren. Vraag dus altijd even geheel vrijblijvend een offerte aan.

Nieuws / Actueel

Nieuw in ons assortiment!! Voegmiddel dat blijvend flexibel is maar de mieren mossen en onkruid tegenhouden. Dit middel is makkelijk te verwerken en in verschillende kleuren te koop. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en hoeveel u verbruikt bij de bestrating die u heeft of van plan bent om te gaan kopen.