Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Opsluitbanden

Opsluitbanden zijn te koop in verschillende maten en kleuren. Vaak worden de banden verdiept weggezet zodat ze later niet zichtbaar meer zullen zijn.

Klik HIER voor de grijze opsluitbanden

Klik HIER voor de antraciet opsluitbanden

Keuze van de maat opsluitbanden

Het is belangrijk dat u bij de aanleg van uw bestrating de juiste band gebruikt. Een oprit die zwaar belast wordt en waar vaak kleinere stenen worden gebruikt, zal een veel zwaardere band nodig hebben dan een terras of een deel van de tuin die veel minder belast wordt. Ook speelt het formaat van de klinker/tegel mee in de keuze van de opsluitband.

Hoogteverschillen overbruggen met opsluitbanden

Opsluitbanden worden vaak gebruikt voor het opvangen van hoogteverschillen. Het is belangrijk dat de opsluitband voldoende diep in de grond zit om de stevigheid van het straatwerk niet te verminderen. Moet er een groot hoogteverschil opgevangen worden, dan kan het zijn dat u uitkomt bij een palissade. Deze is te krijgen in hoogtes tot wel een meter. Ook worden er vaak stapelblokken gebruikt om de hoogteverschillen op te vangen. Kom vrijblijvend langs voor advies. We kijken dan welke oplossing er in uw situatie het beste is.