Producten
Wist u dat?
Win een GRATIS tuin 2018

De winnaar van de actie 'Win een gratis tuin 2018' is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Houd de facebookpagina en de website van deze actie in de gaten voor de vorderingen!

 

 

 

Opsluitbanden

Opsluitbanden zijn te koop in verschillende maten en kleuren. Vaak worden de banden verdiept weggezet zodat ze later niet zichtbaar meer zullen zijn.

Klik HIER voor de grijze opsluitbanden

Klik HIER voor de antraciet opsluitbanden

Keuze van de maat opsluitbanden

Het is belangrijk dat u bij de aanleg van uw bestrating de juiste band gebruikt. Een oprit die zwaar belast wordt en waar vaak kleinere stenen worden gebruikt, zal een veel zwaardere band nodig hebben dan een terras of een deel van de tuin die veel minder belast wordt. Ook speelt het formaat van de klinker/tegel mee in de keuze van de opsluitband.

Hoogteverschillen overbruggen met opsluitbanden

Opsluitbanden worden vaak gebruikt voor het opvangen van hoogteverschillen. Het is belangrijk dat de opsluitband voldoende diep in de grond zit om de stevigheid van het straatwerk niet te verminderen. Moet er een groot hoogteverschil opgevangen worden, dan kan het zijn dat u uitkomt bij een palissade. Deze is te krijgen in hoogtes tot wel een meter. Ook worden er vaak stapelblokken gebruikt om de hoogteverschillen op te vangen. Kom vrijblijvend langs voor advies. We kijken dan welke oplossing er in uw situatie het beste is.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.