Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

MBI klinkers

MBI klinkers zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal bestaand uit een onderlaag van beton en een verdichte toplaag die is opgeboud uit fijne mineralen. Deze toplaag zorgt ervoor dat de MBI klinkers minder vuil en vocht opnemen waardoor de klinkers stukken duurzamer worden.

Soorten MBI klinkers

Er zijn drie verschillende soorten MBI klinkers; Basic, GeoBasic en GeoColor. De Basic heeft een standaard slijtlaag waardoor de kleur van deze klinker langer wordt gewaarborgd. De GeoBasic heeft een toplaag van gebroken natuurlijk materiaal die de klinker een langere levensduur geeft. Dan zijn er nog de GeoColor MBI klinkers. Het zichtvlak van de GeoColor bestaat voor 70% uit kleurechte, natuurlijke mineralen. De kleur van deze gewassen toplaag wordt ondersteund met hoogwaardige en duurzame kleurpigmenten.

Prijzen MBI klinkers

De prijzen van MBI klinkers zijn concurerend met de andere aanbieders terwijl de kwaliteit in de meeste gevallen beter is. Kijk bij de verschillende soorten naar de prijs van onze MBI klinkers. Heeft u veel meters nodig vraag dan altijd even de prijs aan zodat we voor u een scherpe prijs kunnen maken. Grote projecten altijd op aanvraag.

Leveren MBI klinkers

Heeft u een mooie klinker gevonden? Wij kunnen ervoor zorgen dat tegen een redelijke vergoeding uw bestelling netjes bij u thuis afgeleverd wordt. In de regio zullen we dat vanaf ons terrein doen, als u verder weg woont kunnen we de fabriek het transport laten verzorgen. 

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.