Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Aanbieding sierbestrating

Op zoek naar een goede aanbieding sierbestrating? Kom langs want die hebben wij voor u. Of u op zoek bent naar een éénvoudige betonsteen of een mooie keramische tuintegel wij kunnen u altijd verder helpen, Ons assortiment is zo opgebouwd dat er voor ieder budget een passende tegel te vinden is. Prijzen op onze website zijn de adviesverkoopprijzen van de fabrieken. Mail ons voor een scherpe offerte!!

Prijzen aanbieding sierbestrating

Zoals genoemd hebben we voor ieder budget een passende steen. U koopt bij ons uw sierbestrating vanaf  € 9,25 per m2. We adviseren altijd om een bezoek te brengen aan ons showterrein, kleuren wijken altijd af van de foto. Ook is de structuur van de aanbieding sierbestrating vanaf een foto niet te beoordelen. 

Leveren aanbieding sierbestrating

Heeft u een keuze kunnen maken uit de vele mogeijkheden? Wij kunnen uw bestelling in de regio netjes bij u thuis afleveren, verder weg laten wij het vervoer door de fabriek regelen. Vraag dus altijd een offerte aan, dit kan u tot wel honderden euro's besparen.

Nieuws / Actueel

Nieuw in ons assortiment!! Voegmiddel dat blijvend flexibel is maar de mieren mossen en onkruid tegenhouden. Dit middel is makkelijk te verwerken en in verschillende kleuren te koop. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en hoeveel u verbruikt bij de bestrating die u heeft of van plan bent om te gaan kopen.