Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Aanbieding bestrating

Voor scherpe prijzen komt u uit bij The Stone Discounter in Nunspeet. Wij bieden u een ruim assortiment bestrating tegen zeer scherpe prijzen. Op onze site werken wij met adviesprijzen, heeft u een keuze gemaakt vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Aanbieding bestrating beton

Wij hebben altijd diverse aanbiedingen in betonbestrating. Zo hebben wij al een goede betonsteen met slijtlaag vanaf € 11,50 per m2.  Kom altijd even vrijblijvend langs om u goed te laten adviseren.

Aanbieding bestrating die kleur en slijtvast is

Ook ruime keuze in kleur en slijtvaste bestratingen, de aanbieding bestrating is voorzien van een slijtlaag gemaakt van kleurechte mineralen. Door de dichtheid van de slijtlaag is deze bestrating ook heel onderhoudsarm.

Aanbieding bestrating van Keramiek

Keramiek is de nieuwste trend op de markt van bestratingen. Deze tegel is vloeistofdicht en daarmee ook de meest onderhoudsvrije bestrating die er is. Kom langs en laat u adviseren welk soort aanbieding bestrating het beste past in uw situatie.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.