Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Aanbieding bestrating

Voor scherpe prijzen komt u uit bij The Stone Discounter in Nunspeet. Wij bieden u een ruim assortiment bestrating tegen zeer scherpe prijzen. Op onze site werken wij met adviesprijzen, heeft u een keuze gemaakt vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Aanbieding bestrating beton

Wij hebben altijd diverse aanbiedingen in betonbestrating. Zo hebben wij al een goede betonsteen met slijtlaag vanaf € 11,50 per m2.  Kom altijd even vrijblijvend langs om u goed te laten adviseren.

Aanbieding bestrating die kleur en slijtvast is

Ook ruime keuze in kleur en slijtvaste bestratingen, de aanbieding bestrating is voorzien van een slijtlaag gemaakt van kleurechte mineralen. Door de dichtheid van de slijtlaag is deze bestrating ook heel onderhoudsarm.

Aanbieding bestrating van Keramiek

Keramiek is de nieuwste trend op de markt van bestratingen. Deze tegel is vloeistofdicht en daarmee ook de meest onderhoudsvrije bestrating die er is. Kom langs en laat u adviseren welk soort aanbieding bestrating het beste past in uw situatie.

Nieuws / Actueel

Nieuw in ons assortiment!! Voegmiddel dat blijvend flexibel is maar de mieren mossen en onkruid tegenhouden. Dit middel is makkelijk te verwerken en in verschillende kleuren te koop. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en hoeveel u verbruikt bij de bestrating die u heeft of van plan bent om te gaan kopen.