Producten
Wist u dat?
Win een GRATIS tuin 2018

De winnaar van de actie 'Win een gratis tuin 2018' is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Houd de facebookpagina en de website van deze actie in de gaten voor de vorderingen!

 

 

 

3D Tekeningen

Vindt u het lastig om in te denken hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen uit gaat zien? Dan hebben we nu voor u de mogelijkheid om een 3D tekeningen te laten maken! Samen spreken we huidige situatie door en zetten we uw wensen, ideeën en uitgezochte materialen op papier. Zodra de tekening klaar is, zal er een afspraak gemaakt worden om deze met u door te spreken. Het ontwerp is dan vanuit verschillende hoeken te bekijken. Ook zal de offerte voor de benodigde materialen dan voor u klaarliggen. Indien nodig kunnen we de tekening nog een keer aanpassen en een vervolgafspraak inplannen. De scherpe tarieven voor onze 3D tekeningen vindt u onder de slideshow met voorbeelden!

Wat u van ons mag verwachten:

Tarieven

3D tekening voortuin:

Voortuin tot 40 m2 € 50,-                                            
Voortuin 40 tot 60 m2 € 75,-

Voortuin groter dan 60 m2

In overleg

3D tekening achtertuin:

Achtertuin tot 60 m2 € 75,-                                              
Achtertuin 60 tot 80 m2 € 95,-
Achtertuin groter dan 80 m2 In overleg                           

Bij bestelling van de materialen worden de tekenkosten in mindering gebracht op de factuur tot maximaal 3% van het aankoopbedrag.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.